024-377 50 12

Bouw

Gommers kan u van dienst zijn bij de realisatie van uw nieuwbouw, renovatie, restauratie of uitbouw. Zowel particulier als zakelijk.

Particulier

Wanneer u een bouwkavel heeft, u een renovatie wilt verrichten of uw huidige woning wilt aanpassen, dan kunt u bij ons terecht. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en kunnen u adviseren in de vele keuzes die gemaakt moeten worden. We hebben een gestructureerde aanpak en bewezen werkwijzen. Wij leveren uitsluitend maatwerk en zorgen dat we het precies naar uw wens maken.

Daarnaast is het ook fijn om tijdens de verbouwing goed contact te houden. Wij zijn open en transparant en zorgen ervoor dat er duidelijke verwachtingen zijn van beide kanten. Daarnaast houdt uw projectmanager u tijdens het project op de hoogte over de voortgang en de huidige stand van zaken. U kunt zelf aangegeven in welke mate u betrokken wilt zijn bij het proces.

Onze mensen zijn sociaal, klantgericht en nauwkeurig. Met hun nuchtere houding zorgen we voor maat en vakwerk. Door jarenlange ervaring en door hun expertise kunnen wij kwaliteit garanderen. Onze mensen zijn vaklieden waarmee het prettig samenwerken is. Ze hebben een persoonlijke en klantgerichte benadering en willen ook met u mee denken. Voor ons is het werk ook veel leuker als onze klanten tevreden zijn over de samenwerking en het eindresultaat.

Zakelijk

Ook hebben wij veel ervaring op het gebied van zakelijke bouw. Gommers kan u ook helpen bij uw kantoor, bedrijfspand of loods. Al jaren hebben wij te maken met verbouwingen, uitbreidingen, onderhoudswerkzaamheden en renovaties. Ook hier kunnen we volledig met u meedenken, adviseren en begeleiden.

Wij begrijpen dat een efficiënte aanpak en strakke planning erg belangrijk zijn en dat ook alle belanghebbende en bewoners minimale overlast ervaren. Door in contact te blijven met alle partijen, door open en transparante communicatie en door ons serviceniveau kunnen we erin slagen om dit voor en gedurende de bouw te garanderen. Daarnaast hebben wij ook ervaring met praktijken, instellingen of scholen.

VVE’s en woningbouwcorporaties

Gommers werkt ook in opdracht van veel Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningbouwcorporaties. Wij verzorgen de onderhoudswerkzaamheden, zowel structureel als eenmalig. Hierbij streven voor een snelle afhandeling en minimale overlast voor de bewoners. Daarnaast, zorgen we dat woningen direct verhuur klaar zijn, realiseren wij volledige renovaties en modernisering voor woningbouwcorporaties.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Projecten