024-377 50 12
Bekijk ons ook op

Vacatures

Werken bij Gommers!

Gommers is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak en een informele werksfeer waar vakmanschap en service voorop staat. Je zult werken in een klein en bevlogen team waar je de kans krijgt om je snel te ontwikkelen.

Wij werken voornamelijk binnen een straal van 30 – 40 km rondom Nijmegen. Alhoewel wij bij mooie projecten voor vaste opdrachtgevers ook wel eens verder weg werken. Voorbeelden van onze opdrachtgevers zijn; de gemeente Nijmegen, de gemeente Overbetuwe, SSH& en diverse particuliere opdrachtgevers.

Omdat wij focussen op verschillende disciplines; bouw, dakbedekking, technische installaties en service & onderhoud voor zowel particuliere als zakelijke klanten zal je deel uit maken van meerdere uiteenlopende projecten. Wij zijn van begin tot eind betrokken bij het project en vinden ons serviceniveau en onze kwaliteit erg belangrijk. We denken mee, adviseren waar nodig en houden van open en transparante communicatie.

Daarnaast staan wij ook bekend om ons vakmanschap. Wij hebben oog voor detail, werken nauwkeurig en leveren kwaliteit.  Onze medewerkers hebben veel ervaring, passie voor hun vak en een hart voor de zaak. Ons team is enthousiast en er is een positieve werksfeer.

Vanwege de toenemende hoeveelheid projecten zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Doordat we veel uitdagende projecten hebben zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die doortastend zijn, (strategisch) meedenken en zichzelf graag willen ontwikkelen

Wat bieden wij onze werknemers?

  • Een positieve en informele werksfeer in een enthousiast en persoonlijk team,
  • Een salaris wat past bij je functie en goede arbeidsvoorwaarden,
  • Veel verantwoordelijkheid, afwisselend werk en de mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen.

Spreekt het bovenstaande je aan? Kijk dan hieronder voor openstaande vacatures. Ook is er de mogelijkheid om stage te komen lopen of voor open sollicitaties. Bel dan naar 024 – 377 50 12 en vraag naar Hiran of mail Hiran (hiran@gommers.nl).