024-377 50 12

Over Ons

Over Ons

Mensen die het maken. Gommers is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Samen bouwen we de meest uiteenlopende projecten. We begeleiden een project van begin tot eind. Dit vertaalt zich in de verschillende disciplines waar wij onze focus op hebben gelegd: bouw, dakbedekkingen, technische installaties en onderhoud. Gommers maakt er werk van!

Het liefst worden wij al zo vroeg mogelijk in het bouwproces betrokken, zodat we kunnen meedenken en adviseren. Op die manier gaan we efficiënt van start. We werken open en transparant. Zo hebben we open begrotingen en geven we aan met wie we werken.

Onze mensen zijn de basis van de organisatie. Het zijn echte professionals met hart voor hun vak en jarenlange ervaring in de praktijk. Hun kennis en kunde staan garant voor vakwerk. Door het inzetten van deze eigen, ervaren professionals kunnen we de efficiëntie waarborgen die de klant op dit moment vraagt. Dat typeert de persoonlijkheid van onze medewerkers. Niet voor niets zeggen wij dat het bij Gommers de mensen zijn, die het maken.