024-377 50 12

Over Ons

Familiebedrijf Gommers 

Gommers is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Opgericht in 1968 en gevestigd in Nijmegen. Door de jaren heen hebben we veel verschillende projecten gebouwd. We begeleiden een project van begin tot eind en focussen ons op bouw, dakbedekkingen, technische installaties en onderhoud. Een combinatie die u niet snel ziet bij andere bedrijven. Hierdoor hebben we veel expertise en kennis in huis en kunnen we u volledig bijstaan in de realisatie van uw project.

 

“We begeleiden een project van begin tot eind en focussen ons op bouw, dakbedekkingen, technische installaties en onderhoud.”

 

Onze mensen zijn hierbij ontzettend belangrijk. Wij zijn een informeel en persoonlijk bedrijf en samenwerken is voor ons belangrijk. Onze mensen zijn onze kracht en zijn allemaal professionals met een hart voor hun vak en de zaak. Ze hebben door jarenlange ervaring veel kennis en kunde vergaard en leveren vakwerk. Ze werken nauwkeurig, hebben oog voor detail en vinden het contact met de klant belangrijk.

 

“Tijdens het bouwproces staat u als klant altijd centraal.”

 

Tijdens het bouwproces staat u als klant altijd centraal. We werken vanuit een persoonlijke benadering en het liefst worden we zo vroeg mogelijk in uw proces betrokken. Naast de realisatie van uw project willen we u ook zo goed mogelijk adviseren en begeleiden. Gedurende het proces werken we nauwkeurig samen met alle betrokken partijen en zorgen we voor open en transparante communicatie. We werken veel samen met vaste partners. Naast de goede relaties die we opgebouwd hebben met deze partijen zorgt dit er ook voor dat we onze kwaliteit en standaards kunnen waarborgen.

Ontwikkeling van de organisatie 

Gommers houdt zich bezig met de ontwikkeling van de organisatie. Kwaliteit wordt gewaarborgd door o.a. een ISO9001 certificering en een VCA** certificering.  Omdat we met verschillende disciplines werken is dit erg belangrijk. Iedereen van Gommers is hier bewust mee bezig en naleving wordt gegarandeerd. Naast deze kwaliteit handhaving, heeft Gommers ook een duurzaamheid ambitie. Er worden diverse maatregelen genomen en standaarden gehanteerd om de duurzaamheid ambitie te realiseren.

Daarnaast zijn ook veel van onze projecten SROI-projecten. Social return on investment (SROI) is het koppelen van sociale doelstellingen aan het besteden van middelen voor verschillende diensten, werken en producten met als doel opleidingsmogelijkheden, werk- of stageplekken te creëren voor mensen die nu geen mogelijkheid hebben hun opleiding te volgen of anderszins langs de kant staan. We vinden het leuk om de kandidaten en leerlingen te zien ontwikkelen en vinden het een belangrijk aspect binnen onze bedrijfscultuur. Het leuke aan samen bouwen is dat we elkaar dag weer van elkaar leren en met elkaar groeien.

Neem contact met ons op! 

Als u voor ons kiest, zult u merken dat we echt een familiebedrijf zijn. We hebben een gezonde drive en een passie om samen met u aan de slag te gaan en uw project te bouwen. We zijn flexibel, sociaal en klantgericht en gaan van uw plan werkelijkheid maken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vinden het leuk om met u in contact te komen en beantwoorden graag uw vragen.

Bedrijfspresentatie Gommers Nijmegen B.V.