024-377 50 12

Nieuws

Gommers is er trots op: Nieuwbouwwoning Beek-Ubbergen

Als jullie onze Instagram volgen hebben jullie waarschijnlijk al deze mooie foto’s van de nieuwbouwwoning in Beek-Ubbergen

Lees meer

Gommers zoekt een Hoofdcalculator!

Ben of ken jij de nieuwe hoofdcalculator die wij zoeken? Neem dan snel een kijk op onze vacature pagina en solliciteer!

Lees meer

Gommers voor het Arsenaal in Grave

We zijn druk bezig bij het Arsenaal in Grave. Hieronder een mooi filmpje van het Arsenaal en een leuk artikel. Een mooi

Lees meer
Gommers Nijmegen BV
Gommers Nijmegen BV2 weeks ago
Trotse Kamersponsor van Het Ronald McDonalds huis te Nijmegen. Volg & lees meer over het Ronald McDonald Huis te Nijmegen!
Gommers Nijmegen BV
Gommers Nijmegen BV4 weeks ago
Een leuk stuk over de bouw van het MFC in Valburg in info-blad ‘industriebouw’ van komende maand.
https://industriebouw-online.nl/magazines/editie-72/
Industriebouw #MFC #Valburg #mensendiehetmaken
Gommers Nijmegen BV
Gommers Nijmegen BV2 months ago
Gommers Nijmegen BV heeft een mooi werk gegund gekregen van Gemeente Nijmegen. De nieuwbouw van de parkeerloge voor de P+R Nijmegen/Lent. Leuk weetje, het HSB casco wordt volledig demontabel uitgevoerd.

#circulairbouwen #circulair #circulaireeconomie #houtbouw #houtskeletbouw #duurzaambouwen #duurzaamheid #gemeentenijmegen #gommersnijmegen #gommers
Gommers Nijmegen BV
Gommers Nijmegen BV
Gommers Nijmegen BV2 months ago
Kunstenaar Saya Deya heeft in Arnhem op ons hekwerk een fantastisch kunstwerk gemaakt. Daar maken onze eigen spandoeken wel plaats voor. Saya Deya, Bedankt & tot de volgende samenwerking!
Gommers Nijmegen BV
Gommers Nijmegen BV2 months ago
Als jullie onze Instagram volgen hebben jullie waarschijnlijk al deze mooie foto’s van de nieuwbouwwoning in Beek-Ubbergen voorbij zien komen! Vorig jaar zijn wij gestart met de realisatie van twee nieuwbouwwoningen in Beek-Ubbergen. Deze foto’s zijn specifiek van de nummer 79.

Niet alleen ziet de villa er ontzettend gaaf uit, er zijn ook een aantal mooie bouwkundige feiten en weetjes die wij graag met jullie delen. Lees verder op: https://www.gommers.nl/nieuws/gommers-is-er-trots-op-nieuwbouwwoning-beek-ubbergen/ en bekijk hier nog meer mooie fotos van dit project.

Instagram: https://www.instagram.com/gommers_nijmegen/
Gommers Nijmegen BV
Gommers Nijmegen BV2 months ago
Onze VCA is weer verlengd! Met dit certificaat tonen wij aan dat de gehele organisatie een aantoonbare basis heeft om elke dag weer veilig & gezond aan de slag te gaan! Wij zijn trots dat we met het gehele team ervoor zorgen dat veiligheid voorop staat en zo samen ervoor hebben gezorgd dat dit certificaat weer verlengd is. #mensendiehetveiligmaken! #gommers #vca #veiligwerken