U bevindt zich hier: Home / Over Gommers

Over Gommers

Gommers – Mensen die het maken

In 1968 maakte de familie Gommers van haar passie werkelijkheid. In dit jaar is Gommers opgericht. Gommers bouwt aan de meest uiteenlopende projecten. Dit vertaalt zich in de verschillende disciplines waar Gommers haar focus op heeft gelegd: bouw, dakbedekkingen en het aanleggen van technische installaties. Nieuwbouw, renovaties, restauraties of onderhoud; wat uw wens ook is, Gommers maakt er werk van!

Er is echter één klus die altijd prioriteit heeft: het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met onze klant. Deze relatie vormt het uitgangspunt van onze bedrijfsfilosofie. De voor ons zo belangrijke waarden ‘service en klantvriendelijkheid’ dragen die gedachte uit.

De kurk waar onze organisatie op drijft, zijn onze medewerkers. Professionals zijn het, met hart voor hun vak. Stuk voor stuk kunnen ze bogen op jarenlange ervaring in de praktijk. Hun kennis en kunde staan garant voor vakwerk. Niet voor niets zeggen wij dat het bij Gommers de mensen zijn, die het maken. Gommers verenigt enerzijds expertise die is opgebouwd door jarenlange ervaring, met de efficiency die dit tijdsgewricht van een modern bedrijf verlangt. Dat typeert de persoonlijkheid van onze medewerkers. De wensen en behoeften van onze klanten staan voorop en dit vertaald zich in het hoge serviceniveau dat Gommers nastreeft.

Gommers levert waar nodig 24 uur service. Bij noodgevallen zijn onze medewerkers altijd binnen twee uur ter plaatse.

Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Bekijk ook eens Gommers Onroerend Goed.