U bevindt zich hier: Home / MVO

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

 Bij Gommers Nijmegen is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen opgenomen in de bedrijfsvoering. MVO focust zich op de economische prestaties met respect voor de stakeholders en daarnaast binnen de ecologische randvoorwaarden. Gommers zoekt te alle tijden naar een goede balans tussen People, Planet en Profit. Wij gaan namelijk te werk op een duurzame wijze en uiteraard houdt Gommers rekening met verschillende belangen.

Gommers vindt veiligheid voor werknemers en klanten van essentieel belang. Hieraan geeft Gommers gehoor door het bijscholen van werknemers op het gebied van VCA en andere veiligheidscertificaten. Daarnaast draagt Gommers zorg voor een veilige bouwplaats zodat de veiligheid van klanten gewaarborgd wordt. Tevens biedt Gommers mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek onder de noemer Social Return.

Op het gebied van milieu draagt Gommers onder andere haar steentje bij door afval van bouwplaatsen te storten bij een partner die deze stoffen recyclen. Daarnaast biedt Gommers advies aan klanten omtrent duurzaam bouwen en stimuleert graag deze werkwijze.

Extra aandacht wordt bij Gommers gegeven aan:

  • Social Return;
  • Menselijke ontwikkeling doormiddel van vakgerichte- en veiligheidscursussen;
  • Kansen bieden aan jongeren door te fungeren als een Erkend Leerbedrijf;
  • Vermindering van papiergebruik en het recyclen van stoffen afkomstig van bouwplaatsen;
  • Het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid;
  • Een duurzame werkwijze.