U bevindt zich hier: Home / Disciplines

Disciplines

Gommers streeft ernaar om een dynamische en diverse organisatie te zijn. Dit vertaalt zich in de verschillende disciplines waar Gommers op focust. Altijd geldt dat de wens van de klant voorop staat en om die reden is Gommers in staat maatwerk te leveren. Wat uw wens ook is, Gommers realiseert het.

 

Dakbedekking

Grote constructies of kleine bouwwerken, in de meeste gevallen moet er een dak op voordat het echt af is. En als er dan een dak op moet, is het belangrijk dat het een goed dak is. Misschien mag het zelfs wel een apart dak zijn, van lei of koper, of met een tuin erop. Wat de wens ook is, Gommers realiseert het.

Lees meer..

Zonnepanelen

Besparen op uw energiekosten? Dat kan met zonnepanelen. Steeds meer bedrijven en particulieren laten zien dat zonnepanelen een goede investering zijn. Gommers helpt u graag bij het reduceren van uw energiekosten door zonnepanelen bij u te installeren en deze te onderhouden.

Lees meer..

Bouw

Renovatie, nieuwbouw of uitbreiding van bestaande bouwwerken, Gommers maakt er werk van. De vaklieden van Gommers werken met het inzicht van een traditionele vakman. En met de accuratesse van eigentijdse professionals.

Lees meer..

Technische Installaties

Om een huis of bedrijfspand te laten voldoen aan de eisen die bewoners of gebruikers er aan stellen, zorgt Gommers ervoor dat de infrastructuur van het bouwwerk optimaal is afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Lees meer..

Onderhoudsbeheer

Een huis of bedrijfspand dient regelmatig onderhouden te worden. Ook hiervoor staan onze professionals gereed. Op basis van een onderhoudscontract, of omdat u snel iemand nodig heeft die u uit de brand kan helpen. Gommers helpt u graag.

Lees meer..